Faültetés a patak mellett

Rákosmente Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a kerület kertvárosias jellegének megőrzésére, annak további fejlesztésére.

A virágokkal tarkított játszóterek, a lakótelepeket körbevevő színes ágyások, az utak mentén kiépített zöldsávok, valamint a templomok környékén kialakított dísznövényzet hozzájárul ahhoz, hogy az itt lakók kihasználhassák a terület adta lehetőségeket, valamint szívesen éljenek Budapest legnagyobb zöld felülettel rendelkező kerületében. 

Szponzorált tartalom

budapestrovarirtas Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás

  • Hello world!
    by mrhalyog on 2023.01.10. at 00:13

    Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Ennek részeként az elmúlt héten a Környezetvédelmi Iroda munkatársai új fák telepítéséről gondoskodtak a Rákos-patak menti kerékpárúton. Kőriseket, berkenyéket és gömbjuharokat ültettek a korábban megrongált, kiszáradt növények helyére az érintett útszakaszon. 

Reméljük, ezzel is hozzájárulunk a patakparti zöld övezet szebbé tételéhez, egyúttal kérünk minden rákosmenti lakost, hogy óvjuk és védjük együtt környezetünket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .