Gratulál az önkormányzat

Sikeresen zárult további két önkormányzati támogatású képzés.

A „Rákosmenti krízistömb rehabilitáció 2016” című projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci beilleszkedést elősegítő OKJ képzések közül megvalósult a második, illetve harmadik: bérügyintéző, társadalombiztosítási (TB) ügyintéző tanfolyam. Előbbi kurzus 5 fő, utóbbi 3 fő sikeres vizsgájával zárult. 

Hirdetés

A projekt egyik legfontosabb eleme a krízisterületeken élők társadalmi integrációjának elősegítése. A szoft programok megvalósításának elsődleges célja a lakosság magasabb képzettségi szintjének elérése. 

A képzések 2020.12.12 – 2021.04.28 között zajlottak. A résztvevők mindkét tanfolyam esetében kiemelten elégedettek voltak mind az oktatókkal, mind a kurzussal. 

Rákosmente Önkormányzata az első bizonyítvány megszerzése mellett lehetővé tette minden sikeres vizsgát tevő tanulónak, hogy a TB ügyintézők bérből, a bérügyintézők társadalombiztosítási ismeretekből is levizsgázzanak májusban, hozzájárulva ezzel, hogy a jelenlévők két szakmát is megszerezhessenek, és növeljék versenyképességüket a munkaerőpiacon. 

Ezúton is gratulálunk a tanulók sikeres eredményeihez

További híreink

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .