Rendőrségi hírek

Eltűnt egy idős nő a kerületben

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A rendőrök a lakosság segítségét kérik Csobai Sándorné megtalálásához, aki idős kora miatt elképzelhető, hogy segítség nélkül nem talál vissza otthonába.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01170-157/703/2020.Kör. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Csobai Sándorné eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2020. szeptember 15-én 11 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott XVII. kerületi lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Csobai Sándorné térben és időben nehezen tájékozódik, ezért elképzelhető, hogy nem fordul segítségért és egyedül nem talál vissza otthonába.

 

 

Csobai Sándorné körülbelül 160-165 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid ősz hajú, aki eltűnésekor fehér felsőt és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezt is olvassa el!
Eltűnése miatt keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 44 éves Cseh Ferenc eltűnése ügyében. A férfi Elolvasom

Karambol a Gózon Gyula utcában

Egy embert a tűzoltók segítettek kiemelni az egyik összeroncsolódott járműből. Összeütközött két személygépkocsi és egy kisbusz Budapest XVII. kerületében, a Elolvasom

Így “büntető fékezz” – A jogsid bánhatja

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást N. Dániel 30 éves budapesti lakos ellen, mivel 2020. május 11-én Elolvasom

Elfogták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomás tett

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk december 30-án a lakásán halálra vertek egy nő Kőbányán. A feltételezett tettest elfogták. A Elolvasom

0 0 vote
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is