Eltűnt egy idős nő a kerületben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik Csobai Sándorné megtalálásához, aki idős kora miatt elképzelhető, hogy segítség nélkül nem talál vissza otthonába.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01170-157/703/2020.Kör. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Csobai Sándorné eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2020. szeptember 15-én 11 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott XVII. kerületi lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Csobai Sándorné térben és időben nehezen tájékozódik, ezért elképzelhető, hogy nem fordul segítségért és egyedül nem talál vissza otthonába.

 

 

Csobai Sándorné körülbelül 160-165 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid ősz hajú, aki eltűnésekor fehér felsőt és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .