Rendőrségi hírek

Eltűnt egy idős nő a kerületben

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Olvasási idő: 1 perc

A rendőrök a lakosság segítségét kérik Csobai Sándorné megtalálásához, aki idős kora miatt elképzelhető, hogy segítség nélkül nem talál vissza otthonába.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01170-157/703/2020.Kör. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Csobai Sándorné eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő 2020. szeptember 15-én 11 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott XVII. kerületi lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Csobai Sándorné térben és időben nehezen tájékozódik, ezért elképzelhető, hogy nem fordul segítségért és egyedül nem talál vissza otthonába.

 

 

Csobai Sándorné körülbelül 160-165 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid ősz hajú, aki eltűnésekor fehér felsőt és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezt is olvassa el!
Karambol a Gózon Gyula utcában

Egy embert a tűzoltók segítettek kiemelni az egyik összeroncsolódott járműből. Összeütközött két személygépkocsi és egy kisbusz Budapest XVII. kerületében, a Elolvasom

Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután. A fővárosi Elolvasom

Tűz volt a kerületben. Egy ember meghalt

Meghalt egy idős nő egy XVII. kerületi lakástűzben csütörtök reggel - közölte Bodnár Szandra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője az MTI-vel. Elolvasom

Gyilkolt, de a helyszínen elfogták

Arold Péter A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a Elolvasom

0 0 votes
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is