Hírek

Szilágyi fia örökre börtönben maradhat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a 2020 májusában megölt színművész fiával szemben. Szilágyi István fia, lehet örökre börtönben marad.

A vád szerint a férfi különösen kegyetlen módon végzett édesapjával. Az ügyészség a vádlottal szemben életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozza.

A vádirat szerint a vádlott, egy 50 éves férfi együtt élt időskorú szüleivel, a XVII. kerületi családi házukban. A vádlott korábban – ittasan – többször is tettleg bántalmazta édesapját. A sértett azonban nem kívánta fia megbüntetését, egy korábbi eset kivételével nem is indult vele szemben emiatt büntetőeljárás.

Szponzorált tartalom

Duguláselhárítás Budapest-Pest megye Eldugult? Hívjon azonnal! – +36 20 972 8007

 • WC duguláselhárítás
  by dugulaselharitas on 2020.05.08. at 23:26

  WC duguláselhárítás A feladat adott volt. Két WC nem szolgáltatta a ráhárult feladatot, ezért közbe kellett lépnünk. Ha belülről nem megy, megoldottuk kívülről. Nagyon ragaszkodott a leragasztás, de megmentettük a fajanszot. A letakarítás után simán visszahelyeztük. Pihent agyak számára készített WC-k Fantáziára bízott ülőalkalmatosságok abban a bizonyos helységben. Hát akkor The post WC duguláselhárítás appeared first on Duguláselhárítás Budapest-Pest megye.

A férfi – ismeretlenül maradt okból – 2020. május 3-án a reggeli órákban, az otthonukban, egy kalapáccsal az édesapjára támadt. A vádlott az időskorú férfit olyan súlyosan, és kitartóan bántalmazta, hogy azzal a sértettnek az átlagost jelentősen meghaladó szenvedést okozott.

A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette, az életét semminemű orvosi beavatkozás nem menthette volna meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövetés napján őrizetbe vette a sértett fiát és lefolytatta vele szemben a nyomozást.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt a mai napon nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától. 

A férfi jelenleg letartóztatásban van.

Ezt is olvassa el!
Pályazár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es számú futópályáján

A Budapest Airport Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy 2021. január 11-e és 17-e között az alábbi időpontok között tervez pályazárást Elolvasom

Az előírások miatt, sajnos zárt térben a temetés nem engedélyezett

Sokan keresték meg plébániánkat az elmúlt időszakban, hogy a kialakult helyzet ellenére biztosítsunk elhunyt hozzátartozójuk számára katolikus temetési szertartást. Az Elolvasom

Pályazár
Pályazár

Pályazárás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren A Budapest Airport Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy 2020. november 23-a és 29-e között Elolvasom

Közel 3.5 km hosszan újult meg a XVII. kerületi Zrínyi utca

Közel 3.5 km hosszan újult meg a XVII. kerületi Zrínyi utca a Fővárosi Önkormányzat támogatásával. Nem csupán az útburkolat, hanem Elolvasom

0 0 votes
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is