Ajándékok a fa alá – rászoruló nagycsaládosok karácsonyi ünnepsége a Polgármesteri Hivatalban

Hintaló, társas- és készségfejlesztő játék, plüss, labda, kirakó, bébi taxi, játékkonyha és sok más, gondos kezek által csomagolt kedves ajándék várta december 18-án a Polgármesteri Hivatal dísztermében a vendégeket.

Rákosmente Önkormányzata ugyanis immáron 8. alkalommal rendezett karácsonyi ünnepséget a kerületben élő, rászoruló nagycsaládosok számára.  A meghitt hangulatú eseményt a Ringató foglalkozásairól ismert Hazay Annamária műsora nyitotta meg, majd dr. Füzesi Péter alpolgármester köszöntötte a gyermekeket, szüleiket és kívánt nekik áldott, békés ünnepeket. Ezt követően 11 kerületi család, összesen 37 gyermekének adta át Horváth Tamás polgármester ajándékait.

 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Riz Levente polgármester testvére, Ríz Ádám, Rízné Majoros Rita, a MégEgyKör Zenekar két tagja, Abaházi Csaba, valamint Martonosi László, akik a Riz Levente Emlékkoncertből befolyt összeget – a család felajánlásaként – vásárlási utalványok formájában adták át a jelenlévőknek, ezzel még szebbé, meghittebbé téve az ünnepet.

A karácsonyi ünnepség családias hangulatú állófogadással ért véget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .