Rezsit csökkent télen is a kormány. Fa után is jár?

Magyarország Kormánya a 1364/2018. (VII.27.) számú határozatában döntött arról, hogy a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A települési önkormányzatok feladata a Belügyminisztérium részére bejelenteni az eddigi rezsicsökkentéssel összefüggő intézkedéseiben nem részesült háztartások* igényeit, melyek jogosságát az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi.

Kérjük, hogy amennyiben a fentiekben leírtak alapján az Ön háztartása még nem részesült az egyszeri rezsicsökkentésben, keresse fel a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Ügyfélszolgálati Csoportját, ahol az igénybejelentését, az arra szolgáló formanyomtatványon 2018. október 15. napjáig megteheti. E határidő jogvesztő.

 

Hirdetés

Darabolt, kalodás akác tűzifa 27 000 Ft / kaloda Részletek: http://fateleptura.hu/home/tuzelo-brikett-tuzifa/

 

A formanyomtatvány elérhető az Ügyfélszolgálati Csoportnál, valamint letölthető honlapunkról. Igénybejelentő nyilatkozat a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatban

*Háztartás: a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdésének f) pontja szerint az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.

rakosmente.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .