Pesti út – Ferdít a Budapesti Kormányhivatal?

Pesti út – Budapest Főváros Kormányhivatala több hatósági vizsgálatot is indított a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Pesti úti idősek otthonában.

A legújabb vizsgálat eredményét tükröző, egyes sajtóorgánumokban már részleteiben ismertetett hatósági feljegyzés számos olyan ténymegállapítást tartalmaz, amely a fenntartó által ismert, a hatóság rendelkezésére álló adatok birtokában egyértelműen cáfolható. A feljegyzés továbbá olyan következtetéseket enged meg, amelyek nemcsak a tényekkel nem egyeztethetők össze, de jogi és ésszerű logikai összefüggések okán is teljeséggel megalapozatlanok, amelyeket ezért kategorikusan vissza kell utasítani.

A Fővárosi Önkormányzat – mivel az alaptalan és a valóságnak nem megfelelő tényállításokat tartalmazó vizsgálati dokumentumban foglaltak már nyilvánosságra kerültek – maga is nyilvánosságra hozza a vizsgálati anyagot és az annak tételes cáfolatát tartalmazó, a hatósági eljárásban benyújtott, azt cáfoló észrevételeket, amelyekben a vizsgálat körülményeire tekintettel kezdeményezte Budapest Főváros Kormányhivatalának kizárását a hatósági ügyben.

A továbbiakban folyamatban lévő hatósági eljárással kapcsolatban annak lezártáig a Fővárosi Önkormányzat továbbra is kizárólag akkor lép a nyilvánosság elé, ha az ügy kapcsán megalapozatlan, hamis információ kerülne napvilágra. Amennyiben így történik, arról azonnal beszámolunk, a hamis, félrevezető állításoknak pedig jogkövetkezményei lehetnek.

Jegyzőkönyvek a budapest.hu portálról

A Pesti úti Idősek Otthona ellenőrzését elrendelő végzés

a_pesti_uti_idosek_otthona_ellenorzeset_elrendelo_vegzes.pdf

Kísérőlevél

kiserolevel.pdf

Jegyzőkönyv

1.pdf

2.pdf

3.pdf

4.pdf

5.pdf

6.pdf

7.pdf

8.pdf

9.pdf

10.pdf

11.pdf

12.pdf

 

A Fővárosi Önkormányzat cáfolata

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .