Elindultak a rákosmentei programsorozatok

A – jégpályával kiegészült – Advent Rákosmentén programsorozat 2023. december 2. és 23. között kerül megrendezésre.

„Kedves Rákosmentiek!
Ebben a késő őszi, bágyadtan mosolygós napsütésben talán még elképzelni is nehéz, hogy néhány hét és itt van a karácsony. De már közeleg a készülődés ideje, nemsokára kezdődik a megszentelt várakozás, az advent. Mindannyian arra készülünk az elkövetkező hetekben, hogy csillogó tekintettel, tiszta szívvel és lélekkel ünnepelhessük a karácsonyt.
Mi magunk is azt szeretnénk, hogy itt, Rákosmentén igazi közösségi ünnep legyen az advent. Ezért – a korábbi évekhez hasonlóan – igyekszünk műsorral megtölteni a Fő teret. Óvodások, iskolások, tánccsoportok és egyházközségi fellépők mellett meghívott vendégművészek színesítik majd a hétvégéket, hozzák közelebb mindnyájunkhoz karácsony örömét.
Úgy vélem, talán már minden rákosmenti számára elmaradhatatlan adventi program, hogy kilátogasson a vásárba, ahol kézművesek sokasága segít bennünket abban, hogy – megmutatva értékeiket, kínálva portékáikat – megálljunk az ünnep előtti nagy rohanásban a Fő téri faházak előtt, kortyoljunk egy finom forralt bort, megcsodáljuk a szebbnél-szebb termékeket és a zenei programok segítségével, az adventi koszorú, a betlehemi jászol és a feldíszített fenyőfa közelségében ráhangolódjunk a karácsonyra.
Jómagam azt szeretném, ha minél többen részesei lehetnének a közös ünnepvárásnak!
Kívánom, hogy áldott, békés, szeretetteljes ünnep részesei lehessük az idei karácsonyon is!”

– Horváth Tamás polgármester gondolatait olvashatjuk az Advent Rákosmentén programfüzetében, aminek részeletes tartalmát a csatolt mellékletben találják.

A megnyitó és az első nap legjobb képeit a csatolt galériában tekinthetik meg.

Programok itt letölthetők


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .