Kerületi tájékoztató

Tájékoztató (módosított) a felnőtt és gyermek háziorvosi, valamint a fogorvosi ellátás rendjéről.

Az egészségügyi ellátásban dolgozó veszélyeztetett korosztály számára is biztosítani szükséges a lehető legkevesebb emberi kontaktussal járó feladatvégzést. Az orvosi rendelőkbe csak előzetesen telefonon egyeztetett időpontban jelenjenek meg.
Betegség esetén mindenkinek a saját felnőtt háziorvosát, illetve gyermekorvosát kell a megszokott rendelési időben telefonon felhívni, ezt követően – amennyiben elkerülhetetlen az orvossal való személyes találkozás – lép érvénybe az alábbi változás!

Felnőtt háziorvos
• dr. Tóth Antal háziorvos esetében a betegvizsgálatot a Ferihegyi út 81. szám alatt praktizáló orvosok saját rendelési idejükben végzik, telefonon előre egyeztetett időpontban (257-0304, 256-9318);
• dr. Pivarnyik Erzsébet és dr. Peresa Magdolna háziorvosok esetében a betegvizsgálatot az Újlak utca 11. szám alatt praktizáló orvosok saját rendelési idejükben végzik, telefonon előre egyeztetett időpontban (253-0834, 257-4712, 256-9852).

Gyermekorvos
• A veszélyeztetett korosztályba tartozó gyermekorvosok esetében a helyettesítés rendjét a csatolt táblázat tartalmazza.

Fogorvos
Kizárólag sürgősségi betegeket látnak el ügyeleti rendszerben 10-16 óra között az Egészségház utca 40. szám alatt található fogorvosi rendelőben.

Kérjük, hogy személyesen csak nagyon indokolt esetben jelenjenek meg az orvosi rendelőben, és tartsák be az ajánlott higiéniai előírásokat mind saját maguk, mind pedig az egészségügyi személyzet egészségének védelme érdekében!

Budapest-Rákosmente, 2020. április 4.

A módosított tájékoztató az alábbiakban érhető el:

Önkormányzati tájékoztatás 2020 03 17var-3