VEZESSÉK BE A CSALÁDI ENERGIAHATÉKONYSÁGI KEDVEZMÉNYT!

Környei Balázs András – Momentum

A Fidesz hazudott az embereknek és mindenkit átvert azzal, hogy a rezsicsökkentés fenntartható. Ehelyett most rezsinövelést akaszt mindenki nyakába. A rezsicsökkentés hazug ígérete és ámítás helyett az emberek megoldást várnak, amivel el tudják kerülni a hatalmas rezsiszámlákat.

Momentum javaslata az, hogy aki vállalja, hogy a jövőben energetikai korszerűsítést hajt végre, előre kapjon állami támogatást a most megemelkedő rezsiösszegek kifizetésére.

Hirdetünk

Elektromos hálózatok felújítása a kevesebb energiafogyasztás érekében legyen az panel, tégla, vagy vályog épület

A CSEK esetében amennyiben az ingatlan tulajdonosa egy szolgáltatón keresztül önerő nélküli energiahatékonysági fejlesztést végez (ESCO), az átlagfogyasztás feletti rezsiköltségeket az állam egy szerződéses konstrukció keretében meghitelezi, előfinanszírozza a fogyasztóknak (egy energiatakarékossági számlán írja jóvá).

A most is létező, energetikai korszerűsítésre is felvehető otthonfelújítási támogatást bővítsék ki, hogy azok is igénybe tudják venni, akik nem nevelnek gyermeket.

Olvasd el a Momentum 3+1 pontos rezsi-mentőcsomagját!

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • Illetékes elvtárs 2.
    by Budapest on 2024.04.19. at 20:02

    Szárnyas Hangya Mint arról mi is beszámoltunk Koltai Róbert úgy vélte, hogy az ócsai polgármester miatt nem léphetett fel Ócsán. Ócsa polgármestere Facebook bejegyzésében reagált a gyanúsításra és kijelentette, hogy A Illetékes elvtárs 2. bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán
    by Budapest on 2024.04.19. at 07:20

    Szárnyas Hangya Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja nem kívánatos személy lett Ócsán. Ócsán lett volna fellépése, de a helyi kiskirály a település polgármestere A Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Ez már súrolja az normalitás határát
    by Budapest on 2024.04.17. at 12:15

    Reklámfogáskét egy cég úgy döntött, hogy két millió forintot szór szét az irodaépületük tetejéről, egy előre meghirdetett eseményen. Meg is lett az eredménye. A környéken okozott kár többe van, mint A Ez már súrolja az normalitás határát bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by Budapest on 2024.04.16. at 18:57

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány részéről támogatott kihívótól. A Feszült légkör tanulságos „vita” bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by Budapest on 2024.04.16. at 07:13

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .