Szilágyi István fiát életfogytiglanra ítélték apja meggyilkolása miatt

Bár már előre tudható volt, most a bíróság is úgy döntött, hogy Szilágyi István színművész fiának gyilkosságért kellet felelnie és ennek megfelelően a legszigorúbb ítéletet kapta.

Örökre a rácsok mögött maradhat a színész fia tettéért. Mint arról mi is beszámoltunk, a vádirat szerint a vádlott, egy 50 éves férfi együtt élt időskorú szüleivel, a XVII. kerületi családi házukban. A vádlott korábban – ittasan – többször is tettleg bántalmazta édesapját. A sértett azonban nem kívánta fia megbüntetését, egy korábbi eset kivételével nem is indult vele szemben emiatt büntetőeljárás.

A férfi – ismeretlenül maradt okból – 2020. május 3-án a reggeli órákban, az otthonukban, egy kalapáccsal az édesapjára támadt. A vádlott az időskorú férfit olyan súlyosan, és kitartóan

A nem jogerős ítélet szerint Sz. Péter legkorábban 25 év után bocsátható szabadlábra, 10 évre eltiltották a közügyektől és a korábbi 2 év felfüggesztettet is le kell töltenie, emellett 2 millió bűnügyi költséget is meg kell fizetnie.

Az utolsó szó jogán Sz. Péter is megszólalt a tárgyaláson, aki ártatlannak vallotta magát. Ügyvédje kérvényezte, hogy mentsék fel védencét, mivel nem lehet minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy ő követte el a bűncselekményt.

  Újra egymás ellen a két rivális

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .