Megkezdődött az ételosztás a kerületben

A 2012 óta hagyománnyá vált ételosztás idén, november 20-án, pénteken megkezdődött, amelyben – a korábbi évekhez hasonlóan – részt vesznek a helyi civil és egyházi szervezetek, a Rákosmenti Adományház Egyesület, Magyar Vöröskereszt XVII. kerületi Szervezete, s természetesen Önkormányzatunk.

Ez a kilencedik alkalommal megszervezett ételosztás 2020 novemberétől 2021 március elejéig tart, 15 héten át minden pénteken kora délután 150 adag főtt, meleg ebédet biztosítunk a rászorulóknak.

Az első ételosztáson részt vett Horváth Tamás polgármester, kihangsúlyozta, hogy ezen jótékonysági eseménysorozat legfontosabb célja, hogy minden héten biztosan meleg ételhez jussanak a rászorulók. Idei év rendkívüli a járványhelyzet miatt, a helyben fogyasztás most nem megvalósítható, hanem kész csomagokat készítettünk a rászorulóknak. Megköszönte a közreműködők munkáját és a vállalkozásoktól érkező felajánlásokat.

Rákosmente Önkormányzat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .