Újraindult, igaz jelentős késésekkel és vonatkimaradásokkal a vonatközlekedés Rákosnál

Újraindult, igaz jelentős késésekkel és vonatkimaradásokkal a vonatközlekedés Rákosnál. A Budapest-Pécel-Hatvan között, illetve a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon utazók hosszabb menetidővel számoljanak a délutáni órákban is. Vonatkimaradások is várhatók. Kérjük tájékozódjanak a Vonatinfón. A felsővezeték végleges helyreállításán még dolgoznak Rákosnál.

Rákos állomáson megrongálódott a felsővezeték. Kőbánya felső és Rákos között egyelőre nem közlekedhetnek a vonatok. Jelentősen meghosszabbodik menetidővel számoljanak a Budapest-Pécel-Hatvan között, illetve a Budapest-Sülysáp-Nagykáta-Újszász-Szolnok vonalon utazók. A vezetékvizsgálat és helyreállítás tart. A rendkívüli esemény miatt a Budapest-Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között közlekedő InterCity vonatpótló autóbuszok a szabad ülőhelyek erejéig felármentesen vehetőek igénybe. A vonatpótló autóbuszok csak a menetrendjükben meghatározott helyen állnak meg.

Időközben Rákos és Rákoshegy között sem járnak a vonatok, illetve Rákos és Rákosliget között csak az egyik vágányon van vonatközlekedés. További korlátozás, hogy Rákoshegyig közlekednek Újszász felől ma vonatok, onnan indulnak vissza a tervek szerint. A BKV 168E számú autóbuszai Rákos és Rákoshegy állomások között szállítják az utasokat a vasúti bérletek érvényesek.

MÁVINFORM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .