Polgármesteri tájékoztató

Kedves Szülők! Tisztelt Rákosmenti Polgárok!

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzetre, valamint az életbe lépett közegészségügyi szabályokra tekintettel a következő rendkívüli intézkedéseket rendeltem el.

Nevelési intézmények

2020. március 18-tól nevelési intézményeink – további intézkedésig – zárva tartanak. Ügyeletet tartó bölcsődének, illetve óvodának a következő intézményeket jelöltem ki:

Gólyafészek Bölcsőde,
cím: 1173 Budapest, Kaszáló utca 50.;

Rákosmenti Aprófalva Óvoda,
cím: 1173 Budapest, Egészségház utca 4.

Játszóterek, kültéri fitneszparkok

A személyes érintkezések csökkentése érdekében 2020. március 18-ától határozatlan ideig elrendeltem a játszóterek és kültéri fitneszparkok lezárását. Kérem, hogy azokat a helyszíneket se vegyék igénybe, amelyek nincsenek körülkerítve, ezért bezárásuk nem lehetséges. Ezeknél a játszótereknél kizárólag figyelmeztető tábla fogja jelezni a tilalmat.

Saját maguk és családtagjaik egészségének megóvása érdekében – lehetőség szerint – maradjanak otthon, kerüljék a közvetlen kapcsolatot, mert ez a leghatékonyabb módja a koronavírus terjedésének visszaszorítására.

Kutyafuttatók

Kérem Önöket, hogy a kutyafuttatókban a fertőzés elkerülése érdekében mindig tartsák szem előtt az alapvető közegészségügyi szabályokat.

Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!

Budapest-Rákosmente, 2020. március 18.

Tisztelettel:

Horváth Tamás
polgármester
Forrás: Horváth Tamás polgármester hivatalos Facebook oldala

A tájékoztatás az alábbiakban elérhető:

Polgármesteri tájékoztatás 2020 03 18

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .