Szakikereső

Olcsó hamvasztás

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Olvasási idő: 1 perc

Vállalkozásunk 2004-től végez teljeskörü temetkezési szolgáltatást, saját gyártású temetkezési kellékekkel, ravatal felszerelésekkel. Az 1951-től megszerzett kegyeleti tapasztalatokat felhasználva.

2005-ben átvette a Dunaföldvári Római Katolikus Egyház négy temetőjének üzemeltetését.

Szakmai felkészültségünkkel, szakmai gyakorlatunkkal, emberek felé gyakorolt alázattal, empátiánkkal segítünk a temetéssel kapcsolatos teendők lebonyolításában. Igyekszünk a gyász nehézségeivel küzdő családtagok ügyintézési terheit magunkra vállalni.

Egy temetés ügyintézése egy gyászoló családnak nagyon összetett feladat, nagyon sok mindenre kell figyelni és sok mindent kell átgondolni. Munkatársaink ebben segítenek szakmai tapasztalataikkal akár otthonukban vagy irodáinkban.
Sok olyan merül fel a váratlan esemény kapcsán, amiket a gyász pillanatában nagyon nehéz átlátni. Munkatársaink olyanokról is tudja tájékoztatni a családokat, amik a sok éves tapasztalatokkal alakult ki.

A családot nem csak a felvétel pillanatában segítjük, hanem észrevétlenül végig kísérjük segítségünkkel a temetés utolsó pillanatáig. Lakáson történt halálesetnél értesítéstől számított egy órán belül vállaljuk az elszállítást.

Dunaföldvári irodánkban nem csak temetkezési kellékeket és szolgáltatásokat tudják megrendelni, mivel vállalkozásunk üzemelteti a Dunaföldvári Római Katolikus Egyház temetőit így a sírhely megváltást és a temető üzemeltetési díjait is tudja intézni.

Budapesten történt halálesetnél a Budapesti irodánkban is tudják intézni teljeskörüen a Dunaföldvári temetéseket.

http://hamvasztas.mudekor2004.hu/

Ezt is olvassa el!
Mirabell Fürdőszobaszalon

Szaniterek, fürdőszoba tartozékok, csempék, burkolók nagy választékban Mirabell Fürdőszobaszalon Cim: 1106 Budapest, Jászberényi ut 143 Tel: 06 1 261 7304, 06 70 408 Elolvasom

Csak semmi pánik

Rémület  kerületben, írhatnánk, de nem írjuk amikor többen arra ébredtek, hogy helikopterről fényszóróval pásztázzék a környéket, és jó néhányan lövések Elolvasom

Árnyékolástechnika

Az alapítás évét megelőző 6 évben folyamatosan különböző árnyékolástechnikai cégeknél és szakembereknél dolgoztam és szereztem széleskörű tapasztalatot, mielőtt elindítottam saját Elolvasom

Bútorasztalos

Igényeinek megfelelő, egyedi bútorokat készítünk otthonába, irodájába, üzletébe. Bútor- és épületasztalosként több mint 20 éves tapasztalattal és szakképzett kollégákkal közösen Elolvasom

0 0 votes
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is