Egyéb kategória

Juhász Péter váratlanul bezavarta Rogán Antal fórumát

Meg szeretné osztani?

A XVII. kerületben tart lakossági fórumot a propagandaminiszter, de megjelent a közönség soraiban az Együtt politikusa, Juhász Péter is, helyből közvetít és élőben ossza Facebook oldalán

Kérdéseket akar feltenni a korrupcióról, és arról, hogy mi a helyzet azokkal az V. kerületi   ingatlanokkal, amiket harmad-negyedáron adtak el, amíg Rogán volt a Belváros polgármestere.
Regisztráció után beengedték, senki nem küldte ki a teremből. A fideszesek számíthattak rá, hogy lesz valami, Dunai Mónika és Rogán Antal is beszélt arról, azok is kérdezhetnek, akik nem értenek egyet, csak Rogán azt kérte, ne legyen provokáció, és felemlegette a március 15-i ünnepet, amit épp Juhászék fütyültek ki.

Juhász áll a sarokban, szerinte Rogán észrevette, bár szemrebbenés nélkül sorolja az eddigi kormányzati sikereket, odáig visszamenve, hogy mit örököltek 2010-ben, sőt, még Lendvai Ildikót is megemlítette.

Rogán fórumán egyébként egy nemzeti szalaggal elzárt területre terelték az újságírókat, széket is csak külön kérés után adtak. Legalábbis így festett a dolog az elején. De már azért elhagyták a területet az operatőrök és fotósok egy része, veszik, mit csinál Juhász.

A HVG.hu nyomán

Érdekel minket az ön véleménye is

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jim szerint a világ Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Jim szerint a világ
Vendég

Most erre mit gondoljak. Juhász is egy megosztó személyiség. Igazából meglátásom szerint nem elsődleges dolga a párbeszéd. Olyan kirakat ember, aki jó bulinak tartja az ilyen húzásokat. Rogán? Egy felkapaszkodott tucat ember. Mint Orbán fiatalabb fegyverhordozói. Meg lehet nézni, hogy hol vannak azok az emberek, akik valamikor a Fidesz komolya vonala volt.