Parkoló átadás a Hófehérke óvoda előtt

Hivatalosan is átadták az 525. téren lévő felnőtt háziorvosi rendelő, valamint a Rákosmenti Hófehérke Óvoda előtt felújított autóparkolókat.

Hirdetés

Az eseményen Horváth Tamás polgármester elmondta, a beruházás két helyszínen zajlott, ennek keretében megtörtént az 525. téri felnőtt háziorvosi rendelő előtti parkoló régi, rossz minőségű aszfaltfelületének elbontása, melynek helyén 170 négyzetméter új térkő burkolat került kialakításra. Hozzátette, ezen felül további két szikkasztó kút építésére is szükség volt a parkoló víztelenítése érdekében, valamint az intézmény előtti, elhasználódott járdaszakasz is megújult mintegy 50 méter hosszúságban.

 

Fotók: rakosmente.hu/Akadémiaújtelep

A polgármester azt is elmondta, a fejlesztés további része a Rákosmenti Hófehérke Óvoda előtti szakaszon valósult meg, ahol a régi aszfaltot a bejárattól balra elbontották és helyette 180 négyzetméteren új aszfaltburkolat készült kiemelt szegély beépítésével. A munkálatok során a parkoló víztelenítése érdekében két szikkasztókút építésére és egy átépítésére volt szükség, a beruházások összköltsége több, mint 17 millió forint volt – folytatta Horváth Tamás.

A városvezető kiemelte, folytatódni fognak a beruházások az 525. téren annak érdekében, hogy jó minőségű és korszerű útburkolat szolgálhassa az itt élőket.

Az eseményt megtisztelték jelenlétükkel dr. Füzesi Péter és dr. Bakos András alpolgármesterek, M. Tóth Katalin önkormányzati képviselő, a Rákosmenti Hófehérke Óvoda vezetője, valamint Dr. Pátkai Gizella, az 525. téri rendelő háziorvosa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .