Így „büntető fékezz” – A jogsid bánhatja

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást N. Dániel 30 éves budapesti lakos ellen, mivel 2020. május 11-én 12 óra 58 perckor Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton bevágott egy busz elé, majd indokolatlanul befékezett, így a busz hátulról nekiütközött.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, az autóbuszon lévő kamerák felvételeit lefoglalták és az eljárás során kihallgatták a férfit és a busz vezetőjét is. N. Dániel a hirtelen fékezést egy, kutyával magyarázta, ami állítólag kifutott elé. Azonban ezt semmi nem támasztotta alá. Mivel az autó vezetője a fékezéssel veszélyeztette a buszon utazókat, vezetői engedélyét a rendőrök bevonták.

 

 

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói N. Dánielt közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .