Rendőrségi hírek

Türelmesen vártak, majd lecsaptak

Meg szeretné osztani?

Megint nagy fogással lepte meg magukat a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói. Több kiló kábítószert és készpénzt foglaltak le a XVII. kerületben.

A 29 éves budapesti T. János és élettársa, a 26 éves dunaharaszti N. Bettina 2019. április 3-án a Volkswagen Golf típusú autójukkal Hollandiából kábítószert csempésztek Magyarországra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói akkor fogták el a nőt és a férfit, amikor éjszaka megérkeztek a XVII. kerületi lakásukhoz.

Hirdetés

Honlapkészítés, optimalizálás, SEO, Tárhely. Hirdetésszervezés több tucat online hírfelületeb és Facebook csoportban. Kattintson ide!

A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták az autót, amelyben több mint két kilogramm amfetamint találtak egy akkumulátordobozba rejtve. A pár lakásán közel hat kilogramm marihuánát, 48 gramm kokaint, közel 1000 eurót és 600 ezer forintot, valamint a kábítószer-kereskedéshez használt eszközöket (fóliázót, mérleget és csomagolóanyagokat) találtak. A rendőrök a Volkswagen Golfot is lefoglalták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. T. Jánost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. N. Bettina szabadlábon védekezik.

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés