Útfelújítás Rákoscsabán

Forrás

Útfelújítást végeznek Rákoscsabán a Bártfai utcában a Szent Imre herceg út és a Diadal utca között 2019. március 18-tól, hétfőtől.

A teljes útpályaszerkezet felújításával járó munka várhatóan július elejére készül el, addig az érintett útszakaszt lezárják a forgalom elől – a gépkocsival közlekedőknek érdemes ebben az időszakban a szomszédos utcákat választaniuk. A forgalomkorlátozás miatt változik a rákoscsabai végállomása felé tartó 98-as, 176E és 998-as buszjárat útvonala.

A buszjáratok a Diadal utca és a Szent Imre herceg út között a Bártfai utca helyett a Robogó utcán közlekednek, ezért az érintett megállóikat áthelyezik: a Diadal utcában a Robogó utca kereszteződése előtt, majd a Robogó utcában a Harsona utca kereszteződése lehet felszállni rájuk.

Utazásukat érdemes a BKK FUTÁR alkalmazással megtervezniük, amely mindig valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .