A lezárt szemetesek parkja

Pesti út. Onnan is a 20-28. De írhatom egészen a Cinkotai útig tartó 4 emeleteseket. Szép lakások, még szebb park, közeli természet, patak, csend, nyugalom és lezárt kukák parkja. Kutyakakit felszedő gondos emberek, akik nem tudják kedvenceik hátrahagyott művüknek tisztességes elhelyezését elvégezni.

Tudom. Nem szép látvány, amikor a hajléktalanok kifosztják, vagy másutt lakók teleteszik a heti két alkalommal ürített szemeteskonténert. Ebből nem kerítek gondot. Zárják le. De kérem tisztelettel. Azért nem ártana erre a területre néhány – nem kettő (2) darab  – szemeteskosarat kihelyezni annak érdekében, hogy az arra járók ne a zsebükbe tegyék a kutyakakit, taknyos zsebkendőt, séta közben elfogyasztott üdítőjüket, a közeli Meki csomagoló zacskóit.

Egy pár fotóval emlékezem meg erről az amúgy, mint fent kezdtem mondandómat, csendes környékről. Hátha veszi a lapot, aki veszi a lapot. 🙂

Fotó: Arold Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .