Önkormányzati hírek

2018. április 21-én Horváth Tamás alpolgármester 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Klári nénit.

Meg szeretné osztani?

Isten éltesse Klári nénit!

2018. április 21-én Horváth Tamás alpolgármester 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Klári nénit.
Tutorné Juhász Klára Rudabányán született, a helyi vasércbányában dolgozott, ahol megismerkedett későbbi férjével. Mikor lehetőségük nyílt, munkájukat Budapesten folytatták, s így a főváros IX. kerületébe költöztek.

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán dolgozott, mint kézbesítő, majd szorgalma miatt átkérték Klári nénit a Jogtudományi Karra, mint kézbesítő munkatárs, egészen nyugdíjazásáig. Ezt követően a kerületi Diadal úti Általános Iskolában dolgozott, mint portás, egészen 73 éves koráig.
Klári néni kétszer házasodott, második házasságában korán megözvegyült. Mindkét frigyből egy-egy fia született. Idősebbik fia Rudabányán él, míg Ő kisebbik fiával és annak családjával lakik Rákoscsabán, immáron 30 éve. Fiai mellett 2 fiú és egy lányunoka büszke nagymamája, illetve 6 dédunoka dédnagymamája, kiket mindennél jobban szeret, s büszke rá, hogy a dédunokák szerinte őrá is hasonlítanak.

Kedveli a hírműsorokat a televízióban, és szeret olvasni is, a szerelmes regények a kedvencei, és nagyon szereti a rejtvényfejtést. Segítségére van szeretett menyének is a házimunkában: ha szükséges megfőz, illetve kimos-kitereget.
Klári néni jó egészségnek örvend, mint mondja, csak a vérnyomásával van néha egy kis gond, de nem jár sokat orvoshoz, kórházba.
Szeretettel fogadta Orbán Viktor Miniszterelnök Úr oklevelét, és a gyönyörű virágcsokrot, melyet Horváth Tamás alpolgármester adott át nem felejtve el megköszönni mindazt, amit jóval nehezebb történelmi időkben, egész életük munkájával tettek gyermekeikért és unokáiért.

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés