Tervismertető lakossági fórum volt a Rákos-patak menti Kerületi Építési Szabályzat tárgyában

Tervismertető lakossági fórum a Rákos-patak menti Kerületi Építési Szabályzat tárgyában.

Rákosmente Önkormányzata 2017. november 20-án második alkalommal tartott lakossági fórumot a Rákos-patak menti Kerületi Építési szabályzat tárgyában. Riz Levente polgármester köszöntötte a jelenlévőket és ismertette a projekt tartalmát. A városvezető kiemelte, hogy közös célunk egy egybefüggő kerékpárút kialakítása a Rákos-patak mentén, amely érinti a már meglévő, működő szakaszokat és elvezet a Duna torkolatáig. Rákosmente Önkormányzata a 2016. évi közmeghallgatáson elhangzottak és a civil szervezetek véleményei alapján úgy döntött, hogy a patak déli oldalán készüljön el az új kerékpárút, a közvilágítás, az északi oldal pedig maradjon meg természetes állapotában.
Az első alkalommal meghirdetett októberi tanácskozáson és az azt követő egy hétben a polgároknak lehetőségük volt arra, hogy postai vagy elektronikus formában javaslatot tegyenek a kerékpárút nyomvonalvezetésére. A civil szervezetek és a lakosság részéről beérkezett ötletek figyelembevételével folytatódott a tervezés, így a második fórumon Ökrös László, Szitás Dániel és Nidetzky Andrea településtervezők ismertették a terveket a jelenlévőkkel.
A tervezés folyamatáról szóló prezentációt az alábbi linken, valamint a médiatárban tekinthetik meg:
http://www.rakosmente.hu/…/szab%C3%A…/RP_Lakossagi.sflb.ashx

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .