Tisztelt Rákosmentiek!

Tisztelt Rákosmentiek!

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 2018-ban is szeretné ellátni a kémények ellenőrzését kerületünkben. Az ütemterv tájékoztató jellegű, mely alább olvasható:
Annak érdekében, hogy a kéményseprők bejutása a lakóházakba zökkenőmentes legyen, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken kíván a FŐKÉTÜSZ tájékoztatást adni, hanem a társaság honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mail-ben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, 3 nappal előtte pedig SMS emlékeztetőt küldenek az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.
A FŐKÉTÜSZ határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elérni a feltárt szabálytalanságok mielőbbi helyrehozását.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .