Felhívás! – Nyári diákmunka

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. évben is meghirdette a Nyári diákmunka programot. A program keretében 16-25 év közötti diákok kaphatnak a területi, települési önkormányzatoknál, vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél munkalehetőséget.

Rákosmente Önkormányzata várja azon XVII. kerületben lakó diákok jelentkezését, akik 2017. július 1-ig betöltik 16. életévüket, de 2017. augusztus 31-én még nem múlnak el 25 évesek, továbbá nappali tagozaton tanulói, vagy hallgatói jogviszonyban állnak és nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.

A diákmunka ideje egy hónap. I. ütem: 2017. július 1 – július 31, II. ütem: 2017. augusztus 1 – augusztus 31.

A munkavégzés ideje napi 6 óra. Jelentkezni 2017. június 12-től személyesen, Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal (Budapest XVII. ker. Pesti út 165.) Polgármesteri Iroda Szociális és Egészségügyi Csoportjánál, a földszint 7. szobában Beke Andreánál, ügyfélfogadási időben lehet.

A jelentkezés során benyújtandó igazolások:
• a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított, 30 napnál nem régebbi igazolás, mely szerint a diák nem rendelkezik sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal
• Budapest Főváros Kormányhivatal XVI. kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály (1163 Budapest, Vívó u. 2.) által kiállított, 30 napnál nem régebbi hatósági igazolás az álláskeresőként történő regisztrációról.
• tanulmányi jogviszony igazolás az iskolától,
• üzemorvosi alkalmassági igazolás.

A diákmunkával kapcsolatos bővebb felvilágosítás Beke Andreánál, a 253-3582-es telefonszámon, vagy a beke.andrea@rakosmente.hu email címen kérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .