Felhívás a kerületieknek (is)

Tisztelt Rákosmenti Polgárok!

Az Önök védelme érdekében – tekintettel Magyarország Kormányának rendelkezéseire – arra kérem Önöket, hogy különösen az elkövetkező napok során (2020. április 10-13. között)
• Rákosmente közterületein és közparkjaiban csak a legszükségesebb időtartamban tartózkodjanak,
• a közterületen történő tartózkodás során igyekezzenek legalább másfél-két méter távolságot tartani egymástól,
• aki a 65. életévét betöltötte mindenképpen maradjon otthon, szükség esetén hívja a 06/1 253-3360 vagy 06/20 548-0811 telefonszámot!
Megfontolásra javasoltam Budapest Főváros vezetésének, hogy gondoskodjék a Merzse-mocsár Természetvédelmi Terület lezárásáról.
Tegnap délutáni egyeztetésünkön Kovács Péter XVI. kerületi polgármester arról tájékoztatott, hogy a Naplás-tavat és környékét a hatóság ellenőrzi, a kijárási korlátozás szabályainak megsértőit szigorúan büntetik!
Felkértem a kerületi rendőrkapitányt, hogy a rendvédelmi szervek (a Mezőőri Szolgálat és a Közterület-felügyelet munkatársaival közösen) folyamatosan ellenőrizzék a közösségünk által használt területeket, a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket szigorúan tartassák be! A korlátozó intézkedések megsértői ellen szabálysértési eljárás indul!
Mindezek mellett – önmagunk és embertársaink iránt érzett közös felelősségünkre tekintettel – ismételten arra szeretném kérni Mindnyájunkat, hogy Rákosmente közösségének biztonsága és egészségének megőrzése érdekében ne látogassuk közterületeinket, parkjainkat, lehetőség szerint maradjunk otthon, a Húsvét ünnepét ebben az évben szűk családi körben ünnepeljük.
Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!
Áldott, békés húsvéti ünnepet kívánok Mindenkinek!
Budapest-Rákosmente, 2020. április 10.
Horváth Tamás
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .