„Védőnők a gyermekáldásért” – Horváth Tamás polgármester személyesen gratulált a két kerületi díjazottnak

2020. január 14-én páratlan önzetlenségük és maximális hivatástudatuk elismeréseként kaptak kitüntetést azok a védőnők, akik sokat tettek a várandós és szoptatós kismamák, valamint az újszülöttek egészséges fejlődése érdekében.
A díjat 2020-ban Vidáné Válóczi Éva, Katona Csabáné és Borbélyné Horváth Anikó vehették át Soltész Miklóstól, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárától.
Január 20-án Horváth Tamás polgármester vendégül látta az idei Védőnők a gyermekáldásért díjat elnyert két kerületi szakembert, Vidáné Válóczi Évát és Katona Csabáné Erzsikét, valamint Ács Rozáliát, a Rákosmenti Védőnői Szolgálat vezetőjét.
Horváth Tamás gratulált a két rákosmenti díjazottnak az országos elismerésért és köszönetét fejezte ki a kerületben végzett kimagasló munkájukért. A kötetlen beszélgetés során a szakemberek felidézték a múltbeli eseményeket, valamint kitértek a sok évtizedes munkájuk legemlékezetesebb történéseire, de szóba került a jövő, a pályakezdő védőnők is, akik által folyamatosan megújul a szakma. Emellett a városvezető személyes tapasztalatairól mesélt, valamint a védőnők elévülhetetlen szerepére is felhívta a figyelmet, végezetül gratulált a díjazottaknak, akik ezzel az országos kitüntetéssel öregbítik Rákosmente hírnevét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .