Még augusztus 31-ig tart a Bökényföldi út felújítása

Augusztus 31. -ig tart a Bökényföldi út–Rákosligeti határút útvonal és a Cinkotai út felújítása

Egyirányúsították a Bökényföldi út–Rákosligeti határút útvonalat a Cinkotai úttól az Újszász utcáig. Sebességkorlátozásra is számítsanak. Azonban a Cinkotai út a Naplás út, valamint a Rákosligeti határút között ismét mindkét irányban járható.
Az érintett BKK-járatok (a 46-os, a 176E, a 276E, a 908-as, a 992-es, a 996-os és a 996A autóbusz) terelt útvonalon közlekednek, több megálló kimarad.

A 46-os, a 176E és a 276E autóbusz Helikopter lakópark, Rákoscsaba-Újtelep, Tóalmás utca, illetve Rákoscsaba-Újtelep, Naplás út felé nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs és a Vidor utca megállót.

Kimarad a 908-as autóbusznak a Móricz Zsigmond körtér felé az Erdei bekötő út és a Nagytarcsai út megálló, a 996-os és a 996A autóbusznak a Cinkotai autóbuszgarázs felé az Újszász utca és a végállomás közötti megállók, míg a 992-es autóbusznak Gödöllő irányában a Cinkotai autóbuszgarázs és Cinkota hévállomás közötti megállók.

A tehergépjárművek is kerülhetnek a Rákosligeti határút–Bökényföldi út–Veres Péter út útvonalon az M0-ás autóút felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .